Wednesday, June 5, 2013

~HTC suddenly asystole but....~



On 4.6.2013; my HTC @ my beloved handphone which already gave 3 years services to me was suddenly asystole at 5.00 pm:(

Huhuhu...macam catatan diary pulak rase bile taip n3 camni, tapi tu lah... tak tahu nak cakap camne...
Sedih sangat bile handphone kesayangan rosak.

Tetiba je 'dia' collapse..tak leh nak ON. Bile ON hanya keluar gambar si 'android' dengan background hitam tu je....macam dalam gambar ni hah!



CPR @ resuscitation @ bantuan pertolongan cemas telah di lakukan selama lebih 2 jam oleh En. Hubby untuk selamatkan HTC ni. Alhamdulillah, reverted. Tapi masih sinus bradycardia....

And now....masih dalam ICU untuk proses recovery.
Hopefully MY HTC will be recovered soon...

P/S: sekarang ni saya dah lost semua contact number, data2 dan mesej2 penting dalam HTC ni. Diharap kawan2, teman2 & saudara- mara sudi PM saya  phone number kalian semua ke Facebook @ e-mel saya @ SMS ke phone number saya. Kerjasama kalian semua didahului dengan ribuan terima kasih:)



7 comments:

  1. Salam PC
    Oh kesiannya kucing samo phone kesayangan rosak. agaknya dah sampai seru kot?
    Takperlah cuba2repair dl kan..semoga panjang2 umurlah hendaknya..

    ReplyDelete
  2. harapnya masih boleh diselamatkan.. kalau tak dah boleh survey yg baru tu PC :)

    ReplyDelete
  3. KENA BELI YG BARU LAH TU pc. 3 TAHUN DAH SERVICE.

    ReplyDelete
  4. Sama jugak dengan kehidupan manusia,...sampai masa sakitlah dia....
    Nasib HTC tu duk ngan doktor...kalau duk ngan surirumah yg tanam anggur ni...nampak gayanya pakai telefon rumah ajelah haha

    ReplyDelete
  5. nak kena beli baru dah......

    ReplyDelete
  6. sayangnya..rosak ke PC...
    nak mintak beli baru kot...hehe:)

    ReplyDelete
  7. ape citer HTC tu?? dah berjaya diselamatkan ke?? mmg la stress n sedih klu phone rosak..tanda2 suh tukar tu..

    ReplyDelete

leave your comment here

Dont forget to leave your comment...thank you:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...