Sunday, July 13, 2014

Dah Nak Masuk 3 Series:)

Alhamdulillah...hari ni 13 julai 2014 hari Ahad bersamaan 15 Ramadhan 1435H maka genaplah umurku 29 tahun. tiada kata yg dpt diungkapkan melainkan memanjat syukur kepadaNya masih diberi peluang menikmati nikmat dimuka bumi Allah ini. syukur padaMu ya Allah atas segala nikmat yang dikurniakan...alhamdulillah.

Semoga hari2 yang telah berlalu dan mendatang mendapat keberkatan dariMu ya Allah...

Alhamdulillah, diusiaku ini telah dikurniakan 2 puteri sebagai penyeri hidup...Aliya&Arissa:)
Ummi sayang sgt anak2 ummi:)


kebetulan hari ni skynet ada hantar barang yg dibeli secara online hr khamis baru ni...kebetulan parcel tu sampai kat rumah ni pada hari lahirku...kire hadiah ari lahir jgklah kan...walaupun barang2 tu dibeli utk arissa...hehe


ni dia barang yang sampai td....



Aliya yang paling excited time nak bukak parcel yg dihantar;p



mostly barang utk breastfeeding....autumnz sterilizer(yg ni plg murah jupe kat kedai online), autumnz reusable ice pack(senang nk angkut susu ebm bl dah start keje nnt), autumnz breastmilk storage bag(suke yg autumnz pye ni sbb plastik die tebal,sng nk isI susu...lgpun murah je 10 rial/box yg ade 25pcs)



ni baby carrier warna pink! ingat tak mase n3 yg lps ade mention nak cari baby carrier utk sng jln2...alhamdulillah dpt jgk warna pink...walaupun warna sebenarnya ilussion red tp kire adik beradik pink jgklah kan...hehe. hrp2 arissa suka lah jln2 dgn baby carrier ni...tak sabar nk jln2 ni...hikhikhik;p

4 comments:

  1. muda lagi tu PC..happy belated birthday...moga ceria2 selalu k

    ReplyDelete
  2. lupa nk ucap... noe nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Lebaran buat PC sekeluarga...semoga bergembira bersama keluarga dan maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  3. salam aidilfitri. hee maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

leave your comment here

Dont forget to leave your comment...thank you:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...