Saturday, March 30, 2013

~ToP 10 BLoGGeRs @ PiNkYCaT's BLoG~


Akhirnye....AaaaKhiiirrrnya...!(sebut dengan nada lagu tu yer;p)

Hah...dapat jugak buat carta top 10 kat blog kaler PINK ni... dalam setengah jam lebih jugak duk godek2 mende ni... Akhirnya keluar juga carta TOP 10 ni...hehehe...

Meh kite tengok sape kah yang menduduki carta 10 teratas ni!



Ape yang pelik kat carta tu? korang perasan tak? ade  satu nama tu siap mention 2 kali kat carta tu cuma huruf berbeza sebab satu nama huruf kecik belake dan satu lagi ade campur huruf besar campur huruf kecik....
PiNkYCaT pun tak tahu kenapa jadi macam tu... Name sape lagi klu bukan MFM! dahlah baru ni dia masuk dalam mimpi PiNkYCaT... Nih nak masuk 2 kali dalam carta pulak... Tak nak kasi chance kat orang lain lah tu...hahaha... jangan marah ye MFM... I guro jer! jangan marah nanti cepat tue... Meh kite gelak2 je bior sentiasa nampok awet mude...betul tak kawan2;p

Ok, lah... PC nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua teman2 yang sudi singgah ke blog kaler PINK yang tak seberapa ni. Tanpa korang siapalah diri ini...(eceh...ala2 jiwang la pulak kucing samo nih;p)

Thank you so much! Love U all.....mmuaaah;)

Semoga ukhwah yang terjalin berkekalan,insyaAllah:)

31 comments:

  1. Hehehe... tu tandanya MFM sayang sangat dekat PC tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...MFM sila jawab ye! betul ke tidak...hehe;)

      Delete
    2. Mestilah sayang.. Doktor ni kan banyak bizness.. so boleh lah tumpang sekaki untungnya nanti... :) hahaha

      Delete
  2. hoyeh.... termasuk juga dalam senarai :)
    Tapi kan, kalau campur dua2 tu, so MFM la yang menang carta... alamak, OKje.. jangan marah yer... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. semestinya nama Nur tersenarai!hihi;)

      Tu lah, kalau campur 2 kira MFM juara...tapi takpe, OKje memang dah selalu juara kat mana2 blog kan...kire no hal lah OKje ye:)

      Delete
    2. Hehe... sebagai mak.... mak mengalah aje nak....hehe

      Delete
  3. kak zu kena kerja kuat lagi ni supaya masuk dalam carta...hehe

    ReplyDelete
  4. Hoorey..rsnya baru jer berkenalan..dah msk carta..heheh..
    Rsnya nama MFM tuh jdi dua sebab ade prebezaan dari segi ejaan huruf besar & kecik namanya tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah utk Ummuaidan!hehehe...tapi takde hadiah pulak nak kasi....hehe;)
      apepun PC sgt menghargai kunjungan teman2 semua kat Blog Kaler Pink ni walaupun blog ni tak seberapa...hehe:)
      TQ so much!

      Delete
    2. ohhh hebat Mak Buyung kita yang duduk kat OberC ni... :)

      Delete
  5. Hoyey ada jugak nm tersenarai dlm tu. kena byk2 komen lg ni spy nm duduk kat bhgn yg paling atas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Lala! TQ so much atas kunjungan ke blog kaler PINK ni...
      Rajin2 lah bercoloteh kat sini ye....sokongan teman2 semua sgt PC hargai!:)

      Delete
  6. Replies
    1. Jemput singgah sini hari2!hihihi;)

      Delete
  7. Hehehe...termasuk gak dalam TO 10...tahniah utk saya...hahaha:)
    Moga ukhuwah terus berkekalan...amin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah utk Atie! TQ so much laling!
      moga ikatan ukhwah ini berkekalan, insyaAllah:)

      Delete
  8. Semoga mereka kekal berada di dalam carta ..

    ReplyDelete
  9. PC... ada dua account tu agaknya... dia pun dah pening ...haha...nak mengelatlah MFM tu...hehe
    Tp mmg pernah berlaku sebelum ni ...tak ingat kat blog sapa...tapi MFM jugaklah orangnya...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...orang yang sama rupenye...mungkin MFM ade 2 account kot sbb tu nama ade 2 kali...cepat2 MFM sila jwb!hehehe;p

      Tahniah utk OKje! anda sentiasa menjuarai carta!hihi....TQ so much laling sudi berborak kat blog I ni:)

      femes betul U ni Okje...bukan setakat kat blog I je tau...byk lagi kat blog lain I tgk name U terpacak kat atas tu....hehehe:)

      Delete
    2. haha.....itulah hasil pot pet pot pet tiap tiap hari....haha

      Delete
    3. nampak sangat kan kita ni banyak cakap... hahaha

      Delete
    4. betul2...tapi byk ckp ni lah kite suker...hehe:)

      Time kacih semua sbb sudi sembang2 dgn I ni...hehehe:)

      Delete
  10. wah... deno pun masuk juga? hihi.. tak sangka! btw akak, thanks! :)

    p/s: akak,, ni tutorial nak ltk button "LIKE" di blog : http://tutorialblogbersamabui.blogspot.com/2012/04/tutorial-letak-fan-page-facebook-dalam.html

    ReplyDelete
  11. Ok, Tq deno! nnt akak try godek2 pulak...hrp2 menjadi lah ...hihi

    ReplyDelete
  12. salam..singgah cni..tahniah akk ok je..pengomen terbaek..hee

    ReplyDelete
  13. yeeeebbbbaaaaa...lompat tinggi2..dapat jugak masuk senarai...tahniah pada noesuhaimi...hehehe

    ReplyDelete
  14. singgah sini...as salam..salam kenal..follow me back ok..

    ReplyDelete
  15. singgah sini..as salam..salam kenal..follow me back ok..

    ReplyDelete

leave your comment here

Dont forget to leave your comment...thank you:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...