Friday, May 3, 2013

~Segmen: LUPUS Awareness Month~

Assalamualaikum semua!Alhamdulillah saya dah beransur2 sihat...hari ni nak complete kan dose antibiotic. Dah day 7 hari ni:) Konsisten betul kucing samo makan ubat, ye lah nak sihat kena makan ubat dengan teratur...hehe. Cuma Aliya dan mak masih belum belum sihat. Orang yang tak demam lepas balik dari SAbah hari tu ialah En Hubby. Nasib baik dia tak demam, kalau semua demam habislah...sape nak anta kucing samo pegi spital;p

Hari ni nak try bersegemen plak!

Ni 1st time kucing samo nak sertai SEGMEN. Tak reti jugak ni sebenarnya nak sertai segmen ni. Tapi atas jemputan adik DENO saya cuba buat. Tapi akak letak banner yang dah deno buat je lah ye. TAk reti sebenarnya nak buat banner lain...hehe(nampak sgt kucing samo ni tak kreatif kan;p)


Segmen ini sempena LUPUS (SLE) awareness month.
Nak tahu ape itu SLE boleh klik link ni.
Sedikit intro tentang deno. Beliau adalah salah seorang pesakit SLE. Saya kagum dengan semangat DENO selepas baca blog beliau. Suka ada pesakit yang tabah dan kuat macam DENO ni. 
Semoga Deno sentiasa sihat menjalani hari2 mendatang!


9 comments:

  1. selamat bersegmen si kucing samo..hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, kucing samo dah sihat :)
    wah dah pandai bersegmen, good luck :)

    ReplyDelete
  3. Salam kucing samo..lama tak jenguk..moga kucing makin sehat yer..kalo tak sehat camaner nak beratur pegi mengundi kan nanti....
    ok selamat bersegmen..good luck! take care

    ReplyDelete
  4. Assalam Dr PC.. moga makin beransur baik ye..perubahan cuaca kot PC..tu yg demam kan?..hehe
    selamat bersegmen ya..good luck tau! :)

    ReplyDelete
  5. akak! akak join juga ya... tadi deno ke bloglist tengok2 akak join.. dekat ruangan komen blog deno takde link akak... nanti akak letak balik link ya.. :)

    p/s: takpe la akak amik banner tu, akak support pun dah hepi sgt2 :)

    ReplyDelete
  6. kak zu:TQ akak!hehe
    NUr: Alhamdulillah sy dah sihat...1st time join ni;)
    Noesuhaimi:TQ noe!
    ummuaidan: TQ ummu! alhamdulillah, dpt pergi mengundi semalam:)
    atie:salam atie...mgkn cuaca di sabah lain dari semenanjung kot...hehe.
    deno:Tq bg akak amik banner tu deno...sebenarnya tak reti nak buat banner lain...hihi;p

    ReplyDelete
  7. salam akak.. link segmen takde kat ruang komen, agaknya sbb tu tertinggal.. okeh, deno dah update... akak cek balik nama akak ya :) terima kasih kak! ^_^

    ReplyDelete

leave your comment here

Dont forget to leave your comment...thank you:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...