Friday, April 12, 2013

~HarGaiLaH Apa YanG KiTa Ada....~



Assalamualaikum teman2 semua!

Lame betul rasenye tak bersiaran ke udara...
Ade tak yang rindu kat kucing samo ni?meow meow meooowww;p
Apepun kucing samo ni rase rindu kat teman2 semua sebenarnya...hikhik;p

Bangun pagi tadi ingatkan nak sambung bertapa dalam gua batu... Tetiba dapat email dari En. Google yang bagitahu ade orang datang kat teratak kaler PINK ni... Bukan dari orang yang duk dalam peti sejuk tu tau...ihiks...dengar kata orang dalam peti sejuk tu tak dapat nak tinggalkan komen ye...betul MFM?


Ni die orangnye... Cik Puan Hainom OKJe.! (ade gelaran baru untuk U hari ni...ihiks)
Bile dapat emel tu terus keluar dari gua batu duk ngadap depan desktop ni hah...

Sebenarnya kucing samo ni tak berapa sihat minggu ni...DEMAM....huhu.... Ade jugak masalah lain yang berlaku... Semua tu adalah dugaan kan... Dugaan dari Allah untuk menguji tahap kesabaran hambaNya....

Alhamdulillah, sekarang ni kacing samo dah rasa sihat semual dah. Masalah dugaan yang melanda pun dah pergi jauh...Alhamdulillah:)




Hargailah dengan apa yang kita ada sekarang...  Bersyukurlah kepadaNYa....
Nasihat untuk diri ini juga:)

Semoga hidup kita sentiasa dalam lindungan Allah, ameen:)

11 comments:

  1. Patutlah kucing samo nie kejap ade kejap tak dr..tak sehat rupanya..doktor nie dah makan ubat ke blom..hehehe..take care yer..semoga semua mslh tidak menjadi mslh lg yer..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kejap ade kejap tak de...mcm biskut chipsmore je kan...ihik;p

      Tq ummu:)

      Delete
  2. ooo x sihat...moga pulih seperti sedia kala...apa2 pun bersyukur apa yg ada..baru hati jadi tenang..

    ReplyDelete
  3. Doktor tak sihat senangkan, doktor boleh rawat diri sendiri aje terus kan.. boleh amik yg letak kat telinga tu check paru2 sendiri... hikhikhik... cmnr agaknya kan..

    Ha'ah, ntah apa ke peliknya ipad En Suami tu, ada blog yang mudah aje tinggal komen, ada gak yang dah tinggal komen tapi tak kuar2, ada gak langsung tak leh komen..

    Tapi pesanan tu cantik lah design dia, menyerlah warnanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. PC pernah je buat mcm tu..amik stetoskop tu letak kat telinag pastu check diri sendiri...hahaha...mmg langgar etika nih treat diri sendiri;p

      *mgkn ade masalah dgn line ternet kot MFM...kalau masalah ipad mesti tak kuar semua ruang komen kan...

      Delete
  4. Ingat 5 perkara sebelum 5 perkara =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sentiasalah kita ingat 5 perkara ni:)

      Delete
  5. Alhamdulillah, dah kembali sihat pun :)
    Psst, demam aliya nak dapat adik ke?

    ReplyDelete
  6. Eh suka dengan komen Bijen tu....Kucen sama bakal membuncit ke? hehe
    lain macam aje bunyinya demam bagai ...sahlah tu.... Aliya pun dah besau....dan lagi sementara muda.... tak gitu?

    Betul tu PC...moga kita sentiasa dapat manfaatkan 5 perkara tu...

    ReplyDelete
  7. Ohhh... OKje kalau bab suruh orang menambah waris laju aje... hahaha... mentang2 dia dah tutup buku...

    ReplyDelete

leave your comment here

Dont forget to leave your comment...thank you:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...