Wednesday, March 20, 2013

~Insyirah e-Butik~


Assalamualaikum teman2 blogger yang dikasihi sekalian...:)


ANNOUNCEMENT!!!

Cewaaah...macam berita tergempak pulak kang! siap tulis announcement gitu;p

Sebenarnya takdelah gempak pun....cuma nak sharing dengan teman2 ku semua:)

Tanpa kalian siapalah saye yer;p
Eceh, jiwang kononye lah ni...

Hari ni saya nak kongsi sesuatu dengan teman2 semua... dah lama nak cerita ni tapi tak sempat nak buat n3...hehe:)

Sebenarnya saya ada buat bisnes kecil-kecilan sejak awal tahun hari tu. Plan nak jual pakaian khasnya untuk wanita lah. Mula2 start dengan tudung dulu...produk2 lain masih dalam perancangan... Dah nama pun kecil-kecilan kan...mulakan dengan yang kecil-kecil dululah:)

Ini dia nama butik sayer....


 Dulu-dulu saya cuma jual secara offline je kat rumah ni... Sekarang ni baru nak belajar bisness online. Ni pun atas nasihat daripada penasihat peribadi saya iaitu kakak ipar sayer... Gambar2 tudung ni saya shot kat Butik die lah...TQ ye Kak Na...muaahhh;)
 Sape2 yang ada facebook tu sila lah add Insyirah E-Butik yer: sila klik http://www.facebook.com/aliya.insyirah.3 

 
Doakan kejayaan saya yer... Baru nak belajar nege lah katekan...
Nak cari ilmu dalam perniagaan sebenarnya... Keinginan dan minat tu dah lama ade sejak kecik lagi sebab tengok mak pun terlibat dalam bidang ni dulu....ikut darah mak lah ni...hihi;p

Walau apapun, Profession utama tetap seorang DOKTOR!:)

Nak tahu kenapa saye nak sangat belajar ilmu 'bisness' ni? Tunggu n3 seterusnya yer:)




14 comments:

  1. Dasat doctor ni. Hehehe.. Apa2 pun moga berjaya ye darling. Kita dah add pun FB tu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...biase2 je...baru nak belajar sikit2:)
      tq so much laling!:)

      Delete
  2. Wah..tahniah doc..semoga dua2 berjaya..:)

    ReplyDelete
  3. Amboi. Dah doktor wat busn online lg.moga berjaya. Tudung syria ada x

    ReplyDelete
    Replies
    1. tudung syria blm ade lg ibu lala...sekarang ni ade yg chifon 2 layer dgn 3 layer je:)

      Delete
  4. wah..... bagus...bagus...insyaallah nanti okje add...bolehlah layan mata kat situ ek PC
    nape tak nege shushi? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. PC tak reti nak buat sushi OKje...reti makan je...hihihihi;p

      Delete
  5. Wah..good luck PC.. inyaAllah akan rajin2 terjah FB Insyirah Butik.. nti klu ada berkenan sy order ye...hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ atie!

      Jom jemput singgah ke Insyirah E-butik...harga spesel utk teman2 blogger tersayang!;)

      Delete
  6. hebat doc ni..doc + businesswmn, noe dah add dalam FB..moga2 berjaya PC..caiyok2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ noe!

      InsyaAllah...doakan kami ye:)

      Delete
  7. wah tahniah... moga bejaya dalam dua-dua profesion :)
    nanti saya add dalam FB :)

    ReplyDelete

leave your comment here

Dont forget to leave your comment...thank you:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...