Wednesday, February 27, 2013

~LiNe InTeRneT SLoW La~


Sekarang ni PiNkYCaT tengah berkursus di Quinara Resort selama 3 hari... Ingat kan boleh lah layan blog waktu malam lepas kursus ni tapi hampehhh... Line ineternet kat bilik resort ni slow bangat! Nak loading setiap page tu dekat sejam...adush! Line pun asyik putus2 je....

Malam ni malam ke 2 duk kat resort ni.... Kire boleh tahan sikit line tenet malam ni... Boleh la layan2 skit blog kaler PINK ni... Plan nak blogwalking kat blog teman2 blogger tapi slow pulak line ternetnye...huhuhu:(


Dapat upload satu gamba ni pun jadilah....


kursus yang padat dengan ilmu, start pukul 8pagi sampai 10 mlm selama 3 hari 2 malam:)

Esok balik umah...yeayyy!
Miss Aliya so much! (2 hari dah tak jumpa My little princess tu....)

Nanti PiNkYCaT kongsikan 'input' hasil dari kursus ni dengan teman2 blogger sekalian di entry yang lain.
Tunggu balik rumah dulu esok ye...Laju skit guna streamyx kat rumah nanti...Bukan laju skit streamyx tapi laju banyak sebenarnye...huahuahua;p

Nite...kena tidur awal...esok nak sambung kursus!
Sejuk betul kat sini....
Cuaca masih hujan renyai jugak kat Resort ni... Macam mane lah ye kat Kuala Berang... Dengar2 ade kawasan yang dah naik air kat Terengganu ni. Harap2 kawasan hospital tak kena la banjir. InsyaAllah selamat la semua...:)

14 comments:

  1. selamat berkursus...
    Alya siapa yang jaga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aliya mak PC yang jaga Nur...Kesian gak kat Aliya tu tinggal lama2... Mase PC duk kemas baju sblm pergi tu dia kata 'ummi, nak ikut...' PC kate 'aliya takleh ikut sbb ummi kursus'. Terus die senyap pastu tu...huhuhu

      Delete
    2. Mesti sedih kan bila tengok muka dia masa cakap dia tak leh ikut. :(

      Delete
    3. btl tu mfm...tak sanggup nak tinggalkan dia lama2 kan...

      Delete
  2. bagus kursus tu..bik foto banyak-banyak
    nak tengok gelagat orang berkursus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. PC tak bw kamera la dayana...gune talipon cap ayam ni je...tak leh ambil gamba byk2 la...hihi;p

      Delete
  3. Ohhhh patut pun senyap, macam duk menyorok...hehe... rupanya berkursus...
    Masa Okje keje dulu... suka ambik kursus yg kurang berkaitan dengan keje sebab dah penat pikir pasal keje hehe....
    Kursus ni yg best dia makan ikut time...memang kenyang sehari suntuk tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu OKje... Kalau kursus yg xde kaitan dgn keja lg best sbnrnye...sekali sekale nak berubah angin gak kan...btl tak...hehe:)

      Delete
  4. eh? ingat dah ada entri baru.... dah boleh berbw...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jelous tul tgk kat mana2 blog mesti ada OKje.. hehehe...

      Delete
    2. femes btl OKje ni kan...:)

      Delete

leave your comment here

Dont forget to leave your comment...thank you:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...